Bericht versturen
Thuis Productenbiochemische reagentia

CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL

Certificaat
CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. certificaten
CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL

CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL
CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL

Grote Afbeelding :  CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL

Productdetails: Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandelbaar
Prijs: Negotiable
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100kg

CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL

beschrijving
Hoog licht:

5-Bromo-4-chloor-3-Indolyl-bèta-D-Galactoside

,

CAS 7240-90-6 Biochemische reagentia

,

X-GAL biochemische reagentia

5-Bromo-4-chloro-3-indolyl-beta-D-galactoside (X-Gal) is een substraat dat veel wordt gebruikt in moleculaire biologie en biochemie om de activiteit van het enzym β-galactosidase te detecteren.Het wordt veel gebruikt bij testen waarbij de genexpressie en de proteinelocalisatie worden geanalyseerd..

Hier zijn enkele belangrijke punten over X-Gal:

  1. Principe: X-Gal is een kleurloos substraat dat in aanwezigheid van β-galactosidase wordt gehydrolyseerd tot een blauw product.Deze enzymatische reactie maakt het mogelijk β-galactosidase-activiteit in cellen of weefsels te detecteren..

  2. Toepassing: X-Gal wordt vaak gebruikt in combinatie met het lacZ-gen, dat voor β-galactosidase codeert.promotieactiviteitX-Gal-kleuring kan de aanwezigheid en activiteit van β-galactosidase onthullen, wat wijst op de expressie van het lacZ-gen.

  3. Kleurontwikkeling: Wanneer X-Gal wordt gehydrolyseerd door β-galactosidase, ontstaat er een blauw product genaamd 5,5'-dibromo-4,4'-dichloroindigo.Deze blauwe kleur is visueel detecteerbaar en maakt een kwalitatieve analyse van β-galactosidase-activiteit mogelijk..

  4. Substraatspecificiteit: X-Gal wordt specifiek gespleten door β-galactosidase en wordt niet gehydrolyseerd door de meeste andere veel voorkomende enzymen.waardoor het een specifiek en betrouwbaar substraat is voor het detecteren van β-galactosidase-activiteit.

  5. Handhaving en opslag: X-Gal is meestal verkrijgbaar als poeder dat kan worden opgelost in een geschikt oplosmiddel, zoals dimethylformamide (DMF) of dimethylsulfoxide (DMSO), om een basisoplossing voor te bereiden.Het moet worden bewaard bij -20°C in een droge en donkere omgeving om de stabiliteit te behouden..

  6. Veiligheidsmaatregelen: Net als bij elk chemisch reagens is het belangrijk de juiste veiligheidsprotocollen te volgen bij het hanteren van X-Gal.en werk in een goed geventileerd gebied.

X-Gal is veel gebruikt in verschillende onderzoeksgebieden, waaronder moleculaire biologie, genetica en ontwikkelingsbiologie, als een waardevol hulpmiddel voor het visualiseren en bestuderen van genexpressiepatronen.

 

CAS 7240-90-6 5-Bromo-4-chloor-3-indolyl-bèta-D-galactoside X-GAL 0

 

Contactgegevens
Hunan Yunbang Biotech Inc.

Contactpersoon: Maggie Ma

Tel.: +0086 188 7414 9531

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)