Bericht versturen
Thuis

Hunan Yunbang Biotech Inc. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hunan Yunbang Biotech Inc. werd opgericht in 2008.Is een professional die zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop in één van de grondstoffen voor IVD-reagentia, biologische buffers, Zwitterionic-wasmiddelen, farmaceutische grondstoffen en fijne chemicaliën.

 

Het bedrijf is gevestigd in China en straalt naar de wereld. Het heeft grondstoffen en aangepaste synthese diensten geleverd voor veel binnenlandse en buitenlandse biologische ondernemingen.Er zijn twee productiecentrales in Huaihua en Zhangjiajie., Hunan, met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, en hebben de ISO9001-2015 kwaliteitsmanagementsysteemcertificering doorstaan.

 

Momenteel zijn onze producten geëxporteerd naar Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, en we hebben samengewerkt met vele internationaal gerenommeerde bedrijven. We adhere to the principle of "serving pharmaceutical companies and creating brands" to provide customers with high-quality and low-cost pharmaceutical and chemical products to achieve win-win cooperation and common development.

 

CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Bedrijfsprofiel 0

 

Factory VR show:

 

De Commissie heeft de Commissie verzocht om de in de mededeling vermelde informatie te verstrekken.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van Farmaceutische grondstoffen, Farmaceutische interm specialiseren

 

 

Inc. van Hunan Yunbang Biotech (Yunbang Biotech) dat in het High-tech Industrieterrein van Tchang-cha, Hunan wordt gevestigd. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van Farmaceutische grondstoffen, Farmaceutische tussenpersonen (API) specialiseren en Fijne chemische producten.

 

Gebaseerd in China, heeft Yunbang Biotech geschikte oplossingen voor vele binnenlandse, buitenlandse farmaceutische bedrijven en handelaren verstrekt. De uitstekende kwaliteit, de goede reputatie en de authentieke prijs hebben het lof van de meerderheid van klanten gewonnen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : YunbangPharm

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. Certificaten