Bericht versturen
Thuis Productenbiologische buffers

Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic

Certificaat
CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. certificaten
CHINA Hunan Yunbang Biotech Inc. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic

Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic
Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic

Grote Afbeelding :  Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YunbangPharm
Certificering: ISO9001
Modelnummer: YB018
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1kg/Bottle, 5-25kg/Drum
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 200KG

Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic

beschrijving
Naam: 1,4-Piperazinediethanesulfonic zuur CAS-nummer: 5625-37-6
toepassing: moleculaire biologie Zuiverheid: 99%
Classificatie: Biologische Buffer Formulier: Crystal Powder
Kleur: Wit Monsters: beschikbaar
Pakket: 1 kg/5 kg/25 kg Vervoer: Koerier/lucht/zee
Hoog licht:

Biochemie Biologische Buffers

,

Biologische Bufferspijpen

,

1 Zuur 4-Piperazinediethanesulfonic

 

PIPES Buffer CAS 5625-37-6 Biologische buffers

 

 

PIPES Basisinformatie
Productnaam: Pijpen
Synoniemen: PIPES,98%;Piperazine-1,4-bisethanesulfonsuur;PIPES Vetec (TM) reagenskwaliteit, >=99%;ABTS DIAMMONIUMZALT ULTRA PURE Klasse;Molybdeenstand;Molybdeenstand;PIPES BIOXTRA, voor moleculaire biologie;Pijpen, BIOPERFORMANCE gecertificeerd&
CAS: 5625-37-6
MF: C8H18N2O6S2
MW: 302.37
EINECS: 227-057-6
Productcategorieën: Biochemie;Buffers van Good;Buffer
Mol bestand: 5625-37-6.mol
PIPES Structure
 
PIPES Chemische eigenschappen
Smeltpunt > 300 °C (licht)
dichtheid 1.4983 (grove schatting)
brekingsindex 1.6300 (schatting)
opslagtemperatuur Gesloten in droog, kamertemperatuur
oplosbaarheid 0.1 M NaOH: 0,25 g/ml, helder, kleurloos
formulier Micro-kristallijn poeder
Kleur Wit
PH-bereik 6.1 tot en met 7.5
pka 6.8 (bij 25°C)
Wateroplosbaarheid Oplosbaar in water.
λmax λ: 260 nm Amax: 0.055
λ: 280 nm Amax: 0.040
PIPE'S Gebruik en synthese
beschrijving PIPES-vrijzuur, ook wel 1,4-piperazinediethanesulfonsuur genoemd, is een Good's buffer die bekend staat om een pKa-waarde die vergelijkbaar is met de normale fysiologische pH.PIPES Vrije zuur wordt vaak gebruikt als buffer in biochemisch onderzoek.
PIPES is een zwitterionisch, piperazinisch buffer dat nuttig is voor een pH-bereik van 6,1 ∼ 7.5PIPES heeft niet het vermogen om een significante complex met de meeste metaalionen te vormen en wordt aanbevolen voor gebruik als een niet-coördinerende buffer in oplossingen met metaalionen.PIPES heeft een breed scala aan toepassingen en wordt vaak gebruikt in celcultuurmedium, in eiwitkristallisatie, als loopbuffer bij gelelektrophoresis en als eluent bij iso-elektrische focus en chromatografie.Deze buffer kan radicalen vormen en is daarom niet geschikt voor redoxreactiesDe oplosbaarheid van PIPES neemt toe wanneer het vrije zuur wordt omgezet in natriumzout.
Buffers worden gemaakt door basisoplossing aan PIPES-vrijzuur toe te voegen en te titreren tot de gewenste pH.
Gebruik

Piperazine-N, N'-bis- (2-ethanesulfonzuur) ultra -zuiverheid > 99,5%) is een belangrijk chemisch intermedium op allerlei chemische gebieden.N-bis- (2-ethanesulfonsuur) (PIPES) is ook een van de zwitterion buffers en de meest geschikte buffer voor de biologische experimenten met behulp van een intracellulaire oplossing, omdat de Pk2 van Pipes 6 is..8 bij 20 graden Celsius.

Beschrijving PIPES is een onderdeel van de door Good et al. voor het eerst geïntroduceerde ethanesulfonzuurbufferserie, die is ontwikkeld om aan bepaalde criteria te voldoen: middenklasse pKa,maximale oplosbaarheid in water en minimale oplosbaarheid in alle andere oplosmiddelen, minimale zout effecten, minimale verandering van pKa bij temperatuur, chemisch en enzymatisch stabiel, minimale absorptie in het zichtbare of UV-spectrum en gemakkelijk te synthetiseren.Aangezien de pKa bij 37 °C dicht bij de fysiologische pH ligt, heeft PIPES toepassingen in celcultuurwerk.
Chemische eigenschappen Wit/helder kristallijn poeder
Gebruik Een buffermiddel met een pKa in de buurt van de fysiologische pH. PIPES [piperazine-N,N′-bis ((2-ethanesulfonsyre) ] wordt vaak gebruikt als buffermiddel in de biochemie.Het is een ethanesulfonzuurbuffer ontwikkeld door Good et al.PIPES heeft een pKa in de buurt van de fysiologische pH waardoor het nuttig is bij celcultuurwerk.Het is gedocumenteerd dat het lipideverlies tot een minimum beperkt bij het bufferen van glutaraldehyde histologie in plantaardig en dierlijk weefsel.
Andere vormen zijn verkrijgbaar: PIPES, Sesquinatriumzout; PIPES dipotassiumzout; PIPES dinatriumzout; PIPES, Natriumzout.titratie tot de juiste pH, of door gelijkvormige oplossingen van het mononatriumzout en het dinatriumzout te mengen en te titreren tot de juiste pH.
Gebruik Er zijn protocollen gerapporteerd over het gebruik van PIPES voor de scheiding van glyoxyleerd RNA in agarose gels, nuclease S1- mapping van RNA en in ribonuclease-beschermingsassay-protocollen.PIPES is gebruikt als buffer bij de fixatie van weefselmonsters met glutaraldehyde.,
PIPES is gebruikt bij het kristalliseren van eiwitten.,Het gebruik van PIPES bij de reconstitutie van gedissociëerde tubuline
Het gebruik van PIPES is aanbevolen voor gebruik in buffers voor de behandeling van de ziekte.in vitrostudie van caspases 3, 6, 7 en 8.
Een gepubliceerd onderzoek toonde aan dat PIPES nuttig is als buffer voor het complexeren van niet-metaalionen in toepassingen zoals eiwitonderzoeken.PIPES is gebruikt in celcultuur voor toepassingen zoals de vervaardiging van een thermostabiel mutant membraan eiwit inE. coli.
Gebruik PIPES heeft een pKa (6,76 bij 25°C) in de buurt van de fysiologische pH waardoor het nuttig is bij celcultuurwerk.
Toepassing Glutaraldehydebinding van weefselmonsters van planten en dieren kan leiden tot verlies van lipiden, wat leidt tot duidelijke morfologische veranderingen.Lipideverlies en artefacten werden tot een minimum beperkt toen PIPES werd gebruikt om het glutaraldehyde fixatiemiddel te bufferen..
Als PIPES als buffer werd gebruikt, wordt de activiteit van alkalische fosfatase selectief verloren bij bepaalde rattenhepatocytorganellen bij fixatie voor ultracytochemie met cacodylaatbuffered glutaraldehyde.de activiteit 60% groter was..
De fixatie van schimmelzoosporen voor fluorescentiemicroscopie en elektronenmicroscopie was optimaal met een combinatie van glutaraldehyde en formaldehyde in de PIPES-buffer.
Algemene beschrijving PIPES is een onderdeel van de door Good et al. voor het eerst geïntroduceerde ethanesulfonzuurbufferserie, die is ontwikkeld om aan bepaalde criteria te voldoen: middenklasse pKa,maximale oplosbaarheid in water en minimale oplosbaarheid in alle andere oplosmiddelen, minimale zout effecten, minimale verandering van pKa bij temperatuur, chemisch en enzymatisch stabiel, minimale absorptie in het zichtbare of UV-spectrum en gemakkelijk te synthetiseren.Aangezien de pKa bij 37 °C dicht bij de fysiologische pH ligt, heeft PIPES toepassingen in celcultuurwerk.
Reinigingsmethoden Purificeren van pijpen uit kokend water (maximale oplosbaarheid ongeveer 1 g/l) of zoals hierboven beschreven voor ADA [N-(2-acetamido) -iminodiacetinezuur].

 

Factory VR show:

 

De Commissie heeft de Commissie verzocht om de in de mededeling vermelde informatie te verstrekken.

 

Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic 1Van de Bufferspijpen van CAS 5625-37-6 het Biologische Zuur van 1,4-Piperazinediethanesulfonic 2

 

Contactgegevens
Hunan Yunbang Biotech Inc.

Contactpersoon: Maggie Ma

Tel.: +0086 188 7414 9531

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)